Bespaar met gemak tot 90% van uw tijd

En ervaar hoe eenvoudig het is om gelden te innen via ClubCollect. Met ClubCollect factureert u met één druk op de knop al uw leden en krijgen laatbetalers automatisch betaalherinneringen.

Ontvang de video

Inmiddels zijn 1.700 verenigingen en VZW’s in o.a. België u al voorgegaan. Bent u de volgende?

De volgende verenigingen/VZW’s zijn u al voor gegaan

VNV
Buitenveldert
Supportersclub Vitesse
HMHC
TC IJburg
HSV Groot
PEC Zwolle
Almere '81
BVV Barendrecht
Conventus ’03
VV Schaesberg
Geautomatiseerde facturatie

Meer gelden innen in minder tijd

Zet facturatie op de automatische piloot en richt u volledig op uw vereniging/VZW en haar leden. Zeg vaarwel tegen het handmatig versturen van herinneringen, opvolgen van storneringen en verwerken van betalingen. Om het nog makkelijker voor u te maken werkt ClubCollect ook met alle bestaande ledenadministratiesystemen in België.

Gebruikers aan het woord

 • “ClubCollect is een betrouwbare partner! Zij bieden goede service en zijn proactief in het bedenken van nieuwe mogelijkheden. Dit allemaal binnen een betaalbaar systeem.”

  Supportersclub PEC Zwolle

 • “Een kwart van de leden betaalde vroeger slecht en het kostte me dan veel tijd om alle gelden binnen te krijgen. Dankzij ClubCollect zijn mijn openstaande posten met 80% gedaald en houd ik meer vrije tijd over.”

  Almere '81

 • “ClubCollect maakt de leden en de penningmeester erg blij!”

  Zaanse Roller Club Pauwin

 • “Door het inschakelen van clubcollect zijn de contributie ontvangsten gestegen en zijn er weinig wanbetalers overgebleven.”

  SV Wissel

 • “Zonder ClubCollect zou ik veel meer tijd moeten steken in het innen van de contributie.”

  v.v. CSW Wilnis

 • “Uitstekend middel om de ledencontributie jaarlijks te verzorgen.”

  Voetbalvereniging Beuningse Boys

 • “Bespaart veel tijd bij factureren en innen van contibutie.”

  Tennisvereniging Duinvliet

 • “ClubCollect neemt veel werk uit handen m.b.t. administratie en daar win je veel tijd mee!”

  H.V.V. '24

 • “Forms zijn makkelijk aan te maken en vriendelijk in gebruik, de betaler krijgt direct een betaalbevestiging en de betaling is snel terug te zien in het betaaloverzicht.”

  L.T.V. Breukelen

 • “Forms werken voor de leden heel eenvoudig, met een simpele druk op de knop kunnen zij geld overmaken en is het ook geoormerkt. Degene die doneert is er op deze wijze van verzekerd dat het bedrag niet aan andere dingen wordt besteed.”

  Be Quick 1887

 • “Gemakkelijke manier om contributie te laten betalen door leden en eenvoudig voor de administratie om bij te houden.”

  Haagse Voetbalvereniging S.V.H.

 • “Het systeem van ClubCollect is een verademing voor de penningmeester en ontlast hem in zijn werkzaamheden voor de club.”

  BZC '13

 • “ClubCollect zorgt voor rust en regelmaat bij de contributie-inning. Het resultaat: 50% meer contributie binnen dan vorig jaar om deze tijd.”

  SC Overamstel

 • “Met ClubCollect zijn we klaar voor de AVG, en hebben we een sterke partner gevonden die ons helpt bij het organiseren van onze ledenadministratie en bij het innen van lidgelden!”

  Supportersclub Vitesse

 • “ClubCollect biedt mij goed overzicht tijdens het inningsproces. Verder is de communicatie erg duidelijk richting de leden en ervaren zij het als zeer plezierig dat ze zelf kunnen kiezen hoe ze de contributie betalen.”

  LRTV Swift

Eenvoudige administratie

Het systeem van ClubCollect is een gemakkelijke manier voor de leden om lidgeld te betalen en om hiervan eenvoudig de administratie bij te houden. Daarnaast wordt het inningsproces overzichtelijk weergegeven in één systeem, waardoor u tijd bespaart en het overzicht te allen tijde bewaakt.

1.700 organisaties

1.700

Organisaties
Betaalverzoek

980.000+

Betalingen per jaar
Verwerkingen per jaar

€95M+

Verwerkingen per jaar
Actieve gebruikers

4100

Actieve gebruikers
Een gebruiksvriendelijk systeem, geen technische kennis vereist

Geen technische kennis vereist

Het gebruiksvriendelijke systeem van ClubCollect blijft volledig in uw eigen beheer en is online toegankelijk. U hoeft dus niets te installeren. Tevens begeleiden we u van A tot Z waar nodig. Benieuwd hoe het systeem eruit ziet? Vraag dan binnen één minuut meer informatie aan en ontdek de voordelen voor uw vereniging/VZW.