AHC IJburg - 'Forms bespaart tijd en is eenvoudig in gebruik voor leden en organisatoren'

Over AHC IJburg

AHC IJburg ligt in het Amsterdamse Diemerpark bij IJburg. De hockeyclub bestaat elf jaar en telt ruim 1.100 leden, verdeeld over 81 jeugdteams en 8 seniorenteams. De club kan rekenen op vele vrijwilligers, die onder andere het clubhuis geheel op eigen kracht hebben gebouwd. Daarnaast beschikken zij over twee watervelden en een zandveld. De ambities zijn hoog, met als grootste uitdaging doorgroeien naar een hoger technisch niveau. AHC IJburg streeft er namelijk naar om al haar leden de mogelijkheid te bieden om te hockeyen op hoog niveau en zich zo sportief en sociaal verder te ontwikkelen in een betrokken, gezellige en ambitieuze omgeving.

Bernd Feenstra en zijn jongste dochter Bregje hockeyen samen met veel plezier bij AHC IJburg. Ook Bernd doet graag een stapje extra voor de club en is in 2019 bestuurslid geworden. AHC IJburg maakt al enkele jaren gebruik van ClubCollect. De eenvoudige koppeling met het ledenadministratiesysteem van LISA was destijds de grootste overweging. Handmatig contributie innen is, volgens Bernd, namelijk zeer tijdrovend en foutgevoelig.

''We zijn een jonge, middelgrote club met enthousiaste en ambitieuze leden. Vanwege de keuze om fors te investeren in technisch beleid en het belang van een solide financiële basis hebben we in de afgelopen jaren bewust gekozen om de financiële administratie te professionaliseren en automatiseren.''

(Het team van Bregje)

Inschrijven voor het hockeykamp via Forms

AHC IJburg is na het lanceren van Forms door ClubCollect zelf benaderd met de mededeling dat er een nieuwe mogelijkheid was om betalingen te ontvangen. De eenvoud in het betaalsysteem zorgde meteen voor enthousiasme. Ook het feit dat de leden destijds al bekend waren met ClubCollect heeft er voor gezorgd dat er werd gekozen om onder andere de inschrijvingen voor het hockeykamp via de betaallink van Forms te laten verlopen. De communicatie over deze nieuwe manier van inschrijven verliep, voor alle deelnemers van de hockeykampen via de e-mail. Alle andere leden hebben dit kunnen lezen in de clubapp.

Over het aanmaken van zo'n Event kan Bernd vrij kort zijn, dit ging namelijk snel en eenvoudig. Naast tijdsbesparing noemt hij ook het goede overzicht en de inzicht in de betalingen als een van de grootste voordelen. Via de overzichtspagina heeft AHC IJburg zicht op alle binnengekomen betalingen. Zo kan er, per betaling gecontroleerd worden welk bedrag er door wie is overgemaakt en kan er eenvoudig gecontroleerd worden of aanwezigen van het hockeykamp daadwerkelijk betaald hebben.

Ook de leden betalen gemakkelijk en snel. Er is slechts een keer een vraag binnengekomen, waaruit Bernd voorzichtig concludeert dat ook zij het als positief ervaren. Verder is het hem opgevallen dat de gemiddelde betaaltermijn van de leden relatief kort is.

‘’ClubCollect Forms bespaart tijd en is eenvoudig in gebruik voor leden en organisatoren.’’


Bij het organiseren van toekomstige hockeykampen is dit de optie voor het verzamelen van inschrijvingen en inschrijfgelden. Op dit moment heeft AHC IJburg, vanwege alle genomen Corona maatregelen nog geen andere evenementen op de planning staan, waarbij ze Forms kunnen gebruiken. Wel wordt er onderzocht voor welke evenementen de hockeyclub Forms in zou kunnen zetten. In een zin omschrijft Bernd deze namelijk als: eenvoudig, overzichtelijk en tijdbesparend.

Share:

Jij houdt toch ook het liefst tijd over
bij het innen van gelden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek waarom
ruim 1.700 gebruikers je al met succes zijn voorgegaan!

Vul het beveiligde formulier in zodat we binnen één werkdag contact met je op kunnen nemen om je wensen te bespreken. Tijdens de vrijblijvende demo zie je direct hoeveel tijd je kunt besparen met onze oplossing.

  • Bespaar tot 90% van je tijd bij het innen van gelden
  • Te gebruiken i.c.m. elke ledenadministratie
  • Alles in één overzichtelijk systeem
  • Meer gemak én service voor de leden
  • Ruim 10 jaar ervaring

Direct contact? Bel dan naar 085 760 6666.

Onze gebruikers geven ons gemiddeld een:
8,4
Foto van Gerrit Jan Steenbergen - Supportersvereniging Vitesse
“Met ClubCollect zijn we klaar voor de AVG, en hebben we een sterke partner gevonden die ons helpt bij het organiseren van onze ledenadministratie en bij het innen van lidgelden!”

Gerrit-Jan Steenbergen

Supportersvereniging Vitesse