Inkomstenbeheer-software
voor:

Vergroot en versimpel je inkomstenstromen.
Verbeter het betaalgemak voor leden en klanten.

Presentatie aanvragen Bekijk vergelijking

Over ClubCollect

Ons doel is de inkomstenstromen van onze klanten diverser, eenvoudiger en meer voorspelbaar maken. Wij geloven namelijk dat robuuste en efficiënte financiën het fundament zijn voor een betrokken en levendige community van mensen. Dit doen wij door het aanbieden van een breed scala aan handige tools en producten.

Vlaamse Operatieverpleegkundigen
Sportief Rotselaar
Uitvaartunie Vlaanderen
De Klinkaert
SV Wevelgem City
HSV Groot
Vondelschool

1.700

Organisaties

980.000+

Betalingen per jaar

€95M+

Verwerkingen per jaar

4.100

Actieve gebruikers

Vraag vrijblijvend een demo aan

Ons team van professionals helpt je om te kiezen voor de oplossing die het beste past. Wij begeleiden je graag zodat je begint met een soepele start.

Gebruikers aan het woord

  • “We zijn dit jaar opgestart met Clubcollect voor organisatie en controle van lidgelden en extra kosten bij de leden. We zijn hier zeer goed in begeleid en bovendien levert het systeem een snelle oplijsting van ledenbestand op. De opvolging is nu gereduceerd tot een overzichtelijke online presentatie van het gehele proces.”

    RDK Gravelo

  • “Forms zorgen voor een makkelijke opvolging van onze bestellingen. Hierbij kwamen alle bestellingen op één centraal punt binnen en dienden we ook de betalingen niet meer te verwerken.”

    Carnavalsvereniging Lotjonslos

  • “Het aansluiten van HSV Groot Rotterdam bij ClubCollect heeft onze vereniging geholpen in de verdere professionalisering en versterking van onze eigen identiteit richting onze leden.”

    HSV Groot Rotterdam