Integratie AllUnited en ClubCollect is een feit

Bij ClubCollect koesteren wij onze 1400 gebruikers. Wij vragen hen dan ook vaak om feedback om ons systeem verder te verbeteren. Alles om de taken van de bestuurder zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken.

De afgelopen maanden is er daarom achter de schermen hard gewerkt aan een integratie tussen het ledenadministratie platform AllUnited en het ClubCollect-systeem. En we hebben goed nieuws. De koppeling is klaar voor gebruik!

Wat is het voordeel?

Door de krachten van AllUnited en ClubCollect te bundelen hebben we ervoor gezorgd dat we een nog completere oplossing kunnen aanbieden. We zijn dan ook zeer trots op deze stap!

Met de koppeling is het mogelijk om de facturatiebatch vanuit AllUnited met één druk op de knop te versturen via het ClubCollect-systeem.

AllUnited heeft de afgelopen jaren een uitgebreid platform ontwikkeld waarmee zij verenigingen helpen om effectiever en beter georganiseerd te zijn. Het beheren van leden, bijhouden van de financiële administratie, onderhouden van de verenigingswebsite en uitsturen van nieuwsbrieven is een greep uit de vele mogelijkheden die AllUnited biedt.

De koppeling met AllUnited is nog maar het begin, de komende periode zullen we meerdere integratie partners aankondigen.

Wil je gebruikmaken van de koppeling tussen AllUnited en ClubCollect?


Share:

Jij houdt toch ook het liefst tijd over
bij het innen van gelden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek waarom
ruim 1.700 gebruikers je al met succes zijn voorgegaan!

Vul het beveiligde formulier in zodat we binnen één werkdag contact met je op kunnen nemen om je wensen te bespreken. Tijdens de vrijblijvende demo zie je direct hoeveel tijd je kunt besparen met onze oplossing.

  • Bespaar tot 90% van je tijd bij het innen van gelden
  • Te gebruiken i.c.m. elke ledenadministratie
  • Alles in één overzichtelijk systeem
  • Meer gemak én service voor de leden
  • Ruim 10 jaar ervaring

Direct contact? Bel dan naar 085 760 6666.

Onze gebruikers geven ons gemiddeld een:
8,4
Foto van Gerrit Jan Steenbergen - Supportersvereniging Vitesse
“Met ClubCollect zijn we klaar voor de AVG, en hebben we een sterke partner gevonden die ons helpt bij het organiseren van onze ledenadministratie en bij het innen van lidgelden!”

Gerrit-Jan Steenbergen

Supportersvereniging Vitesse