RKSV Pancratius - 'Door ClubCollect houden wij als vereniging meer tijd over voor andere belangrijke bestuurstaken.'

Kort geleden spraken we met John, de contributie-administrateur van RKSV Pancratius, over zijn ervaringen. Aan het einde van het gesprek gaf hij een korte samenvatting:

“Onze samenwerking met ClubCollect loopt uitstekend, waardoor wij als vereniging meer tijd overhouden voor andere belangrijke bestuurstaken”.

Het eerste contact met Pancratius vond al in 2016 plaats en in 2017 stuurden zij de eerste betaalverzoeken naar bijna 1000 leden.

Hierover vertelt John: “Vanaf 1930 tot 2017 hadden wij de contributie inning in eigen beheer, maar naarmate wij als vereniging groeiden kostte het steeds meer tijd en moeite om tijdig de contributie binnen te krijgen. Die tijd is nu eenmaal als vrijwilliger kostbaar.”

Pancratius levert hun ledenbestand door middel van een spreadsheet aan in het ClubCollect systeem, dit kost hen maar weinig tijd. Wat zij als groot bijkomend voordeel zien is dat Pancratius zelf de voorwaarden kan instellen, zoals de uiterste betaaldatum en het mogelijke aantal betaaltermijnen. John ontvangt hierover ook positieve reacties van leden: “Onze leden ervaren het als prettig dat ze uit diverse betaalmogelijkheden kunnen kiezen, zoals iDEAL en automatisch incasso, waarbij men de keus heeft om de contributie in één keer te voldoen of in termijnen”. Tevens maken zij graag gebruik van de ticket-functie om via het betaalverzoek met leden over de factuur te communiceren.

John geeft aan dat zij de kosten die ClubCollect in rekening brengt laag vinden, waardoor het voor hen geen enkele belemmering oplevert. Daarnaast bevalt de wijze van uitbetaling hen goed: “Het stemt ons tot volle tevredenheid dat de contributiegelden wekelijks aan ons worden uitbetaald”. Op het dashboard kan hij in realtime zien welke bedragen er verwerkt zijn en op ieder moment van de dag het totale openstaande bedrag inzien.

Hij geeft aan de informatievoorziening van ClubCollect duidelijk te vinden. Zowel van betalingen als van de aanpassingen en verbeteringen in het systeem die regelmatig doorgevoerd worden.

Als laatste vertelt John: “Wat wij ook als positief ervaren is dat ClubCollect een helpdesk heeft waarbij de medewerkers echt met je meedenken. Dat is bij het merendeel van de Nederlandse helpdesks wel anders”.

Dankzij ClubCollect is Pancratius een hoop minder tijd kwijt met het innen van hun gelden, hebben zij blije leden en een financieel gezonde vereniging. Verhalen als die van John maken ons bij ClubCollect enorm blij en we hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij het runnen van hun vereniging.

Is dit ook wat voor jouw vereniging? Kom met ons in contact en vraag een demo aan.

Share:

Jij houdt toch ook het liefst tijd over
bij het innen van gelden?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek waarom
ruim 1.700 gebruikers je al met succes zijn voorgegaan!

Vul het beveiligde formulier in zodat we binnen één werkdag contact met je op kunnen nemen om je wensen te bespreken. Tijdens de vrijblijvende demo zie je direct hoeveel tijd je kunt besparen met onze oplossing.

  • Bespaar tot 90% van je tijd bij het innen van gelden
  • Te gebruiken i.c.m. elke ledenadministratie
  • Alles in één overzichtelijk systeem
  • Meer gemak én service voor de leden
  • Ruim 10 jaar ervaring

Direct contact? Bel dan naar 085 760 6666.

Onze gebruikers geven ons gemiddeld een:
8,4
Foto van Gerrit Jan Steenbergen - Supportersvereniging Vitesse
“Met ClubCollect zijn we klaar voor de AVG, en hebben we een sterke partner gevonden die ons helpt bij het organiseren van onze ledenadministratie en bij het innen van lidgelden!”

Gerrit-Jan Steenbergen

Supportersvereniging Vitesse