Batch instellingen aanpassen

Het is het makkelijkst om de instellingen eerst juist te zetten alvorens een bestand te uploaden. Het is echter ook mogelijk om de instellingen aan te passen nadat een bestand is geüpload maar nog niet is verzonden.


Aanpassen instellingen voordat een batch is geüpload:

Log in in de ClubCollect-omgeving. Kies in het linkermenu voor "Facturatie"->"Factuurprofielen", hier zie je de profielen van de organisatie. Je kunt om een nieuw profiel aan te maken een bestaand profiel kopiëren en aanpassen. Zorg voor een unieke en duidelijke naam van het profiel, zodat je dit later gemakkelijk kunt terugvinden.

Upload vervolgens een bestand en kies hier voor het nieuw aangemaakte profiel. De instellingen van dit profiel worden automatisch overgenomen voor de facturen van dit bestand.


Aanpassen instellingen nadat een batch is geüpload, maar nog niet is verstuurd:

Nadat je een bestand hebt geüpload en deze wilt versturen, doorloop je nog een aantal korte stappen. Hier kun je controleren of alle instellingen juist staan voor dit bestand. Mocht je de instellingen willen wijzigen, dan kan dat nog tijdens deze controle. De facturen zullen dan met de aangepaste instellingen naar de leden verstuurd worden.

Beantwoordt dit uw vraag?