Overboeking naar vereniging van betaalde facturen

De door ons ontvangen gelden worden wekelijks op woensdag aan de organisatie uitbetaald.

Voor elke betaalmethode geldt dat het bedrag wordt uitgekeerd op de eerste woensdag na de vertraging, we houden hierbij een aparte vertraging aan per betaalmethode.


iDEAL-betalingen en bankoverschrijvingen

iDEAL-betalingen en bankoverschrijvingen zullen wij op de eerstvolgende woensdag uitbetalen.

Dit betekent dat wanneer de betaling van een lid op maandag bij ons binnenkomt, deze op woensdag direct wordt meegenomen voor de wekelijkse uitbetaling.


Automatische incasso

Voor de uitbetaling van automatische incasso’s houden wij een vertraging van 10 dagen aan. Deze vertraging is 10 dagen omdat de meeste storneringen van betalers in de eerste 10 dagen plaatsvinden, de kans op een vordering van deze betaling wegens een stornering is hierdoor een stuk kleiner.

Na 10 dagen zal het bedrag daarom op de eerstvolgende woensdag uitbetaald worden in de wekelijkse uitbetaling.


CreditCard

CreditCard betalingen hebben een vertraging van 7 dagen. Waardoor na een week op de eerstvolgende woensdag wordt uitbetaald.


Overzicht

Onder het tabblad ‘Overzichten’ onder ‘Uitbetalingen’ staat een overzicht van alle uitbetalingenAlle documenten onder “Benodigde Documenten” dienen ingeleverd en gevalideerd te zijn zodat er betalingen vanuit ClubCollect aan de organisatie gedaan kunnen worden. Zolang deze documenten niet als “OK” worden weergegeven, kunnen wij niet tot uitbetaling van

Beantwoordt dit uw vraag?