Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

Wij weten als geen ander dat elke organisatie verschillend is. Zo heeft elke organisatie wensen en behoeften die precies bij hun vereniging aansluiten. We kijken dan ook graag samen met jou naar jullie organisatie en welke oplossing daar het beste bij past. Op deze pagina leg je eenvoudig Sportlink, ClubCollect en Exact naast elkaar. Je ziet precies welke functies er in de verschillende systemen zitten en kunt zo beter afwegen welk systeem het beste bij jou past.

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Ledenadministratie

 • Met ClubBase heeft ClubCollect een eigen ledenadministratiesysteem. Ook in dit systeem vind je mogelijkheden als een overzicht van de leden, lidgegevens en contributie koppelen aan een lid.
 • Sportlink staat bekend als ledenadministratiesysteem. Je kunt hier dan ook de standaard mogelijkheden verwachten: een overzicht van de leden, lidgegevens en het koppelen van een contributiebedrag per lid.
 • Ook Exact biedt een ledenadministratie aan.
Vraag demo aan
Ledenadministratie
Rechtstreeks berichten sturen vanuit het Systeem

E-mailen vanuit het systeem

 • Ook vanuit ClubCollect kun je direct een e-mail naar een of meerdere leden sturen. Als extra optie is het zelfs mogelijk om een HTML-nieuwsbrief te versturen.
 • Vanuit Sportlink kun je direct naar een of meerdere leden een e-mail sturen. Deze wordt vanuit een e-mailadres van Sportlink gestuurd. Je kunt hier een antwoordadres aan toevoegen, zodat alle reacties in jouw eigen inbox komen.
 • Het is niet mogelijk om via Exact e-mails te sturen naar de leden.
Vraag demo aan

Groepen maken

 • In de ledenadministratie van ClubCollect kun je door middel van labels leden eenvoudig groeperen.
 • Binnen Sportlink kun je verschillende groepen aanmaken en de leden hiermee scheiden. Dit worden “werksets” genoemd.
 • Het is niet mogelijk om leden in de ledenadministratie van Exact te groeperen
Vraag demo aan
Groepeer leden met labels in ClubCollect
Met het filter van ClubCollect vind je wat je nodig hebt

Filteren binnen het ledenbestand

 • Binnen ClubCollect zijn er uitgebreide filteropties. Basisgegevens, leeftijd, labels en verscheidene andere gegevens zorgen ervoor dat je precies de groep voor ogen krijgt die je wilt zien.
 • Het is mogelijk om binnen Sportlink te filteren op verschillende gegevens binnen het ledenbestand.
 • Binnen Exact is er geen mogelijkheid om te filteren binnen jouw ledenadministratie.
Vraag demo aan

Doorlopende abonnementen

 • Binnen ClubCollect is het mogelijk om doorlopende abonnementen aan te maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je de abonnementen laat doorlopen. Elke maand, om de maand, elk kwartaal, elk half jaar, elk jaar, er is van alles mogelijk.
 • Het is in Sportlink niet mogelijk om doorlopende abonnementen te koppelen aan de leden. Je zult dus elk seizoen opnieuw een abonnement moeten koppelen.
 • Het is mogelijk om doorlopende abonnementen in te stellen. Hier kun je zelf kiezen in hoeverre je wilt automatiseren: de facturen automatisch genereren en zelf versturen, de facturen zelf genereren en automatisch versturen of alles compleet automatisch.
Vraag demo aan
Doorlopende abonnementen zijn beschikbaar in ClubCollect

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Direct online inschrijven

Online inschrijfformulier

 • Met ClubBase heb je altijd toegang tot online inschrijfformulieren. Je stelt deze naar wens samen, met zelfs de optie om meerdere inschrijfformulieren te gebruiken. Deze inschrijfformulieren kan je op jouw eigen website invoegen, zodat het er strak uitziet.
 • Binnen Sportlink is het mogelijk om een online inschrijfformulier te maken, maar dit is geen standaardfunctie. Er zijn twee mogelijkheden om hiervan gebruik te kunnen maken. Maak gebruik van de aanvullende module Spotlink Club.Website, het inschrijfformulie is hierbij inbegrepen. Dit kost je eenmalig €495, vervolgens per jaar een vast bedrag van €120 en €1,25 per lid per jaar. De andere mogelijkheid is het maken van een inschrijfformulier via de website van de bond, wat enkel mogelijk is voor voetbal-, zwem- honkbal-, softbal-, zwem- en handbalverenigingen. Vervolgens deel je de URL naar het inschrijfformulier op je website.
 • Binnen Exact is het niet mogelijk om een online inschrijfformulier te maken. Je zult de leden dus handmatig moeten verwerken.
Vraag demo aan

Automatisch samenvoegen van gezinsfacturen

 • Met ClubCollect kun je gezinsleden toevoegen aan een gezin. Hierdoor worden de facturen van dit gezin automatisch samengevoegd, zodat het gezinshoofd één totaalfactuur ontvangt.
 • Het is niet mogelijk om facturen automatisch samen te voegen van meerdere gezinsleden, zodat elk gezin één factuur krijgt in plaats van meerdere facturen.
 • Ook in Exact is het niet mogelijk om facturen te bundelen, zodat elk gezin één totaalfactuur krijgt.
Vraag demo aan
Met ClubCollect kun je gezinsleden toevoegen aan een gezin
Een eigen lidomgeving met ClubCollect

Digitale ledenomgeving

 • Als je als club gebruik maakt van ClubCollect, kunnen leden inloggen in hun eigen omgeving. Ze zien hier onder andere hun contactgegevens (welke zij zelf kunnen aanpassen), een overzicht van de factuur met betaalmogelijkheid, inschrijfformulieren voor de komende activiteiten en de mogelijkheid om vragen te stellen aan de vereniging.
 • Het is voor leden niet mogelijk om in te loggen in een digitale ledenomgeving als je als club gebruik maakt van Sportlink.
 • Ook met Exact is het niet mogelijk voor leden om in te loggen in hun eigen ledenomgeving.
Vraag demo aan

Meerdere gebruikers met verschillende toegangsrechten

 • Ook met ClubCollect kun je meerdere gebruikers toevoegen met elk zijn eigen rechten. Naast de standaardgebruikers als penningmeester, ledenadministrateur, communicatiebeheer is het ook mogelijk om een gebruiker alleen toegang te geven tot de gegevens van een bepaalde groep leden. Op die manier kun je bijvoorbeeld een jeugdcoördinator enkel toegang geven tot de contactgegevens van jeugdspelers enzovoort.
 • Als de vereniging gebruik maakt van Sportlink, kunnen zij meerdere gebruikers toevoegen met elk zijn eigen rechten. Denk aan penningmeester, ledenadministrateur, relatiebeheer etc.
 • In Exact kun je ook met meerdere personen in dezelfde omgeving werken. De toegangsrechten werken hier iets anders, aangezien je de gebruiker een specifieke administratie kunt toekennen. Binnen deze administratie kan de gebruiker dan alle gegevens zien, dus zowel contactgegevens als facturen etc.
Vraag demo aan
Geef de juiste persoon toegang tot de bijhorende gegevens met de toegangsrechten van ClubCollect
Met ClubCollect kan een lid altijd zijn eigen contactgegevens bijwerken

Door het lid zelf aan te passen contactgegevens

 • Het lid kan zijn eigen gegevens inzien en aanpassen. Hierdoor heb je als vereniging altijd de correcte gegevens beschikbaar. Maak je ook gebruik van een ledenadministratiesysteem waar ClubCollect een koppeling mee heeft, worden deze gegevens automatisch aangepast. Is er geen koppeling met de ledenadministratie, dan kun je de mutaties eenvoudig exporteren naar een overzichtelijk Excel-bestand.
 • Het is voor het lid niet mogelijk om zelf hun eigen contactgegevens aan te passen in Sportlink
 • Het lid kan niet zijn eigen contactgegevens inzien en aanpassen als de vereniging gebruik maakt van Exact.
Vraag demo aan

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Geïntegreerde betaalmethode

 • Via ClubCollect kun je direct gebruik maken van diverse betaalmethoden waaronder: iDEAL, Creditcard, automatische incasso, bankoverschrijving en ApplePay.
 • Er is geen standaard geïntegreerde betaalmethode binnen de facturen die Sportlink verstuurd. Maak je gebruik van Sportlink Club.Contributie is het wel mogelijk om dit via een API-koppeling en een Mollie-account te regelen.(bij sommige bonden is dit bij het gebruik van Sportlink inbegrepen, bij andere moet je deze module los aanschaffen. De kosten hiervoor zijn eenmalig €20 en €0,20 per lid per jaar.) Je moet als club een Mollie-account aanmaken en dit account met een API-code koppelen aan Sportlink. Vanuit Sportlink kun je dan betalingen aanbieden aan de leden. Voor deze transacties rekent Mollie transactiekosten. Een iDEAL transactie kost je €0,29 en een handmatige overboeking of automatische incasso €0,25.
 • Net zoals bij Sportlink, kun je gebruik maken van een API-koppeling tussen Exact en Mollie. Op deze manier kun je een betaallink toevoegen aan de facturen maar dit moet je wel eerst koppelen.
Vraag demo aan
Een greep uit de verschillende geïntegreerde betaalmethoden
Sponsorfacturen is eenvoudig met ClubCollect

Sponsorfacturen versturen

 • Binnen ClubCollect kun je eenvoudig de benodigde gegevens voor sponsorfacturen op de facturen toevoegen. Hierdoor kun je in bulk alle sponsoren een factuur te sturen, zonder dat dit veel tijd kost.Je kunt voor deze sponsoren instellingen hanteren welke meer aansluiten op sponsorfacturen ten opzichte van contributiefacturen. Dit kunnen bijvoorbeeld een ander toegevoegd bericht, automatisch de factuur als pdf toevoegen, meer tijd tussen de reminders en andere betaalmogelijkheden zijn.
 • Het is niet mogelijk om de benodigde gegevens voor sponsorfacturen toe te voegen aan de facturen.
 • Ook met Exact is het eenvoudig om de benodigde gegevens op de factuur toe te voegen, zodat de sponsoren direct de factuur kunnen verwerken.
Vraag demo aan

Termijnen aanbieden

 • Met ClubCollect stel je eenvoudig in hoeveel termijnen je wilt aanbieden. Je hebt de keuze om tot wel 12 termijnen aan te bieden. Ook kies je het interval tussen de termijnen. Dit kan maandelijks, om de maand, per kwartaal, per 5 maanden en per half jaar zijn. Het is tevens mogelijk om leden zelf het aantal termijnen te kiezen, zo lang het binnen het door jouw gekozen maximum valt. Vanaf het moment dat je je facturen verstuurd, wordt het automatische traject met betaalverzoeken en, indien nodig, herinneringen gestart. Het systeem verwerkt alles automatisch en del handmatige taken van je over.
 • Het is mogelijk om termijnen aan te bieden voor de contributie bedragen, maar hier zitten wel een aantal restricties aan. Je kunt kiezen uit per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. De optie die je kiest, geldt automatisch voor alle leden. Individuele betalingsvoorkeuren moet je per individu opgeven. Ook dien je per termijn de facturen voor dat termijn versturen.
 • Ook binnen Exact kun je termijnen aanbieden. Dit kan op lidniveau, maar je kunt ook meerdere facturen selecteren en vervolgens een termijnbetaling instellen. Je stelt zelf in hoe deze termijnbetaling eruit ziet, dus het bedrag en voor welke datum betaald moet zijn. Checken of de termijnbetalingen worden voldaan gebeurd handmatig.
Vraag demo aan
Met ClubCollect stel je eenvoudig in hoeveel termijnen je wilt aanbieden
Communiceren via meerdere kanalen met ClubCollect

Meerdere communicatiekanalen

 • Je hebt in ClubCollect meerdere opties om met de leden te communiceren. Dit kan per e-mail, SMS, Whatsapp of fysieke brief. Je kiest zelf welke opties je wilt gebruiken. Ook helpt het systeem je hier een handje bij, het checkt automatisch of het bericht aankomt en schakelt indien nodig door naar de volgende optie.
 • Vanuit Sportlink heb je enkel de mogelijkheid om de leden per e-mail te benaderen.
 • Binnen Exact kun je enkel per e-mail de facturen versturen.
Vraag demo aan

Automatische herinneringen

 • Met ClubCollect stel je eenvoudig in hoeveel termijnen je wilt aanbieden. Je hebt de keuze om tot wel 12 termijnen aan te bieden. Ook kies je het interval tussen de termijnen. Dit kan maandelijks, om de maand, per kwartaal, per 5 maanden en per half jaar zijn. Het is tevens mogelijk om leden zelf het aantal termijnen te kiezen, zo lang het binnen het door jouw gekozen maximum valt. Vanaf het moment dat je je facturen verstuurd, wordt het automatische traject met betaalverzoeken en, indien nodig, herinneringen gestart. Het systeem verwerkt alles automatisch en del handmatige taken van je over.
 • Binnen Sportlink is er wel de optie om handmatig aanmaningen te sturen, maar niet voor automatische herinneringen. Je kunt bij het overzicht van de openstaande facturen de personen selecteren die je wilt aanmanen en deze vervolgens in bulk een herinneringsmail sturen.
 • Met Exact zijn er twee opties. Maak je gebruik van alleen Boekhouden, is het vergelijkbaar met Sportlink. Je kunt vanuit een overzicht van verlopen facturen handmatig een herinnering sturen. De andere optie is om te werken met de extra module Debiteurenbeheer. Je kunt hiermee automatisch herinneringen versturen naar de verlopen facturen, maar deze module kost wel €44 per maand.
Vraag demo aan
Eenvoudig termijnen aanbieden met ClubCollect

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Automatische opvolging van storneringen

Automatische opvolging van storneringen

 • Als het lid een incasso storneert, volgt ClubCollect dit automatisch op. Het lid krijgt een betaalverzoek met hierin een betaallink, zodat ze direct de betaling kunnen doen of de incasso op een datum naar keuze kunnen inplannen.
 • Bij storneringen is het nodig deze handmatig te werken. Dit doe je door de factuur die bij de stornering hoort op te zoeken en aan te merken als stornering. Hierdoor zal een factuur weer als openstaand gemarkeerd worden. Opvolgen met een aanmaning is dan handmatig mogelijk. Het lid zal dan opnieuw moeten betalen.
 • Ook binnen Exact moet je storneringen handmatig verwerken en opvolgen. Zodra je de bankafschriften inlaadt, komt er een afzonderlijk afschrift van de stornering. Deze moet je handmatig verwerken en kun je vervolgens opvolgen per e-mail.
Vraag demo aan

Realtime overzicht van de inning status

 • In het dashboard van ClubCollect wordt een realtime overzicht van de facturatie getoond. Je ziet wie er al betaald hebben, voor wie een betaling is ingepland, welke facturen openstaan en verlopen zijn.
 • Het is niet mogelijk om een realtime overzicht van de facturatie te krijgen binnen Sportlink.
 • Binnen Exact is het mogelijk om een realtime overzicht van de facturatie te krijgen, maar hier zitten wel een aantal voorwaarden aan. Zo moet je gebruik maken van de module Debiteurenbeheer, de Mollie-koppeling en ook je bank hebben gekoppeld aan jouw Exact omgeving.
Vraag demo aan
Behoud realtime overzicht van de progressie van je inning met ClubCollect
Automatisch afletteren met ClubCollect

Automatisch afletteren

 • Binnen ClubCollect verloopt het afletteren automatisch. Zodra een betaling is ontvangen, wordt deze automatisch verwerkt zodat je overzicht van ontvangen- en openstaande betalingen altijd real-time is.
 • Afletteren in Sportlink gaat niet automatisch. In het factuuroverzicht selecteer je handmatig welke je wilt afletteren binnen de openstaande facturen.
 • Ook met Exact gaat het afletteren automatisch als je jouw bankrekening hebt gekoppeld aan Exact. Het systeem zoekt aan de hand van een aantal criteria automatisch naar de bijbehorende open post. Het kan zijn dat er geen match wordt gevonden. Je kunt dan handmatig nog zoeken naar de bijbehorende factuur.
Vraag demo aan

Ontvangst detectie van berichten

 • Voor alle berichten die je via ClubCollect verstuurt, is er een ontvangstdetectie. Het systeem schakelt (indien gewenst) door naar een ander communicatiemiddel als berichten niet aankomen.
 • Er is geen ontvangstdetectie bij de berichten die je via Sportlink verstuurd.
 • Er is geen ontvangstdetectie bij de e-mail die je via Exact verstuurd.
Vraag demo aan
Ontvangstdetectie houdt bij of je berichten aankomen
Werk veilig met de AVG-proof software van ClubCollect

Voldoet aan de AVG-wetgeving

 • Het systeem van ClubCollect voldoet aan de AVG-wetgeving. Het systeem zelf wordt continu gecheckt op veiligheid, je kunt gebruikers verschillende rechten geven en alles is op basis van een verwerkingsovereenkomst, waarin vastgelegd staat dat de gegevens enkel gebruikt mogen worden voor afgesproken doeleinden (leden-/inkomstenbeheer gerelateerde activiteiten).
 • Sportlink voldoet aan de AVG-wetgeving. Je kunt verschillende gebruikers met aparte rechten toevoegen. Zo heeft elke gebruiker alleen inzicht in de correcte gegevens. Je kunt echter ook nog een extra module aanschaffen, genaamd Club.AVG. Met deze privacy-administratie heb je altijd en overal inzicht in hoe de vereniging met de gegevens van de leden omgaat. Voor Club.AVG betaal je eenmalig €199, vervolgens €79 per jaar.
 • Ook Exact is AVG-proof. De data die in de administratie staat, kun je enkel gebruiken voor facturatie en communicatie. Ook kun je op verzoek een verwerkingsovereenkomst ontvangen.
Vraag demo aan

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Geïntegreerde communicatietool

 • Binnen ClubCollect is er een geïntegreerde chatfunctie. Als leden vragen hebben over hun factuur, kunnen zij via het betaalverzoek contact opnemen met de vereniging. Zo houd je eenvoudig contact houden met leden.
 • Er is geen geïntegreerde communicatietool binnen Sportlink.
 • Ook binnen Exact is er geen geïntegreerde communicatietool.
Vraag demo aan
Binnen ClubCollect is er een geïntegreerde chatfunctie.
JSF via ClubCollect

Jeugdsportfonds aanvragen

 • Maakt een lid gebruik hiervan, kunnen zij dit eenvoudig zelf regelen. De factuur sturen zij deze door naar JSF of een andere gemeentelijke instantie. Dit kunnen zij aangeven via de chatfunctie van de factuur. In het systeem zoek je de factuur op, drukt op JSF-aanvraag en letter je de factuur af.
 • Als een lid gebruik wil maken van het Jeugd Sport Fonds moet het lid dat zelf aanvragen. Van het fonds krijgt het lid een aanvraagnummer welke de vereniging moet invullen. Wanneer een factuur is voorzien van het aanvraagnummer wordt deze naar het Jeugd Sport Fonds gestuurd en zullen zij zorg dragen voor de betaling. Dit kan enkel bij het JSF, voor andere gemeentelijke ondersteuning moet het lid de factuur doorsturen naar de organisatie.
 • Binnen Exact is geen specifieke oplossing voor dit soort facturen. Leden moeten dit zelf aanvragen. In het systeem kun je niet specifiek aangeven dat deze factuur door JSF wordt betaald.
Vraag demo aan

Extra bijdrage bovenop de contributie

 • Bij het betaalverzoek van ClubCollect is het wel mogelijk om een donatieveld toe te voegen. Zo kan een lid vrijwillig een bedrag bovenop het factuurbedrag toevoegen.
 • Via Sportlink is er geen mogelijkheid om naast het factuurbedrag een extra bijdrage of donatie toe te voegen. Mocht een lid dat toch willen doen, dan zijn ze aangewezen op bijv. een overschrijving.
 • Met Exact zijn leden die een extra bijdrage willen doen, ook gewezen op het eigen initief. Het systeem is niet voorzien van deze mogelijkheid.
Vraag demo aan
Bij het betaalverzoek van ClubCollect is het wel mogelijk om een donatieveld toe te voegen.
Met ClubCollect heb je alles wat je nodig hebt om online tickets te verkopen voor jouw evenement.

QR-tickets verkopen

 • Met ClubCollect Tickets kun je tickets verkopen voor feesten en activiteiten. Ook is er een oplossing voor het controleren en inchecken van gasten. Dit doe je met de online ticketscanner, welke je gewoon op een smartphone kunt gebruiken.
 • Het is met Sportlink niet mogelijk om tickets te verkopen.
 • Het is niet mogelijk om tickets te verkopen via Exact.
Vraag demo aan

Inschrijfformulier voor activiteiten

 • Je kunt met ClubCollect eenvoudig een inschrijfformulier voor een activiteit aanmaken. Je kunt ook verschillende vragen stellen, een beperkt aantal plekken beschikbaar stellen en een betaling hieraan koppelen.
 • Het is niet mogelijk om een inschrijfformulier voor activiteiten te maken binnen Sportlink. Je kunt wel een activiteit aan de agenda toevoegen, zodat leden kunnen zien op wanneer deze activiteit is. Leden kunnen dus wel zien dat er een activiteit is, maar zich hiervoor niet inschrijven.
 • Het is niet mogelijk om via een Exact een inschrijfformulier te maken.
Vraag demo aan
Je kunt met ClubCollect eenvoudig een inschrijfformulier voor een activiteit aanmaken

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Met ClubCollect kun je een donatiecampagne starten. Deze kun je op allerlei verschillende online en offline manieren delen.

Donatiecampagnes

 • Met ClubCollect kun je een donatiecampagne starten. Deze kun je op allerlei verschillende online en offline manieren delen.
 • Het is niet mogelijk om via Sportlink donatiecampagnes te starten.
 • Het is niet mogelijk om via Exact donatiecampagnes te starten.
Vraag demo aan

Merchandise verkopen

 • Via ClubCollect kun je een kleine webshop starten. Voeg producten, foto’s, voorraden en meer toe. Leden kiezen hun favoriete producten en betalen direct. Je krijgt een notificatie als er een bestelling is geplaatst.
 • Het is niet mogelijk om via Sportlink merchandise of andere producten te verkopen. Je kunt wel facturen versturen voor de bestelling via het systeem, maar deze bestellingen moeten via een andere weg gedaan worden.
 • Het is niet mogelijk om via Exact producten te verkopen. Je kunt wel facturen versturen voor de bestelling via het systeem, maar deze bestellingen moeten via een andere weg gedaan worden.
Vraag demo aan
Via ClubCollect kun je een kleine webshop starten.
ClubCollect is eenvoudig te gebruiken met andere systemen.

Koppelen met andere ledenadministratie-, facturatie- en boekhoudsystemen

 • ClubCollect is eenvoudig te gebruiken met andere systemen. Je kunt werken met imports vanuit je huidige ledenadministratie, maar er zijn ook een aantal systemen waar een koppeling mee is. Ook zijn er voor boekhoudkundige integraties MT940 of CAMT053 bestanden beschikbaar.
 • Het is niet mogelijk om Sportlink automatisch te koppelen aan andere systemen als ledenadministratie, facturatie en boekhouding. Dit omdat dit allemaal binnen hetzelfde systeem zit. Wel kun je de gegevens vanuit Sportlink exporteren, zodat je met andere systemen kunt werken.
 • Ook Exact is te koppelen met andere systemen. Je kunt bijvoorbeeld ledenadministratie- en facturatieprogramma’s koppelen.
Vraag demo aan

Boekhouding

 • Binnen ClubCollect zit geen geïntegreerde boekhouding. Je kunt door middel van MT940 bestand in elke boekhouding de inkomsten verwerken. Hiernaast kun je gebruik maken van de samenwerking met e-Boekhouden, waar je via deze link drie maanden gratis en vervolgens slechts €9,50 per maand betaald.
 • Met de module Sportlink Club.Boekhouding is het mogelijk om ook de boekhouding via Sportlink te doen. Deze module moet je er los bijbestellen. Hiervoor heb je eenmalige kosten van €10, jaarlijkse kosten van €50 per jaar en €0,30 per lid per jaar.
 • Dit is een standaardonderdeel van Exact.
Vraag demo aan
Je kunt door middel van MT940 bestand in elke boekhouding de inkomsten verwerken.
Website

Website

 • Het is op niet mogelijk om een website te laten bouwen door ClubCollect.
 • Je kunt een aparte module genaamd Club.Website bij Sportlink bijbestellen. Er zijn hier de eenmalige kosten van €495, jaarlijkse kosten van €120 en €1,25 per lid per jaar. Sportlink geeft de vereniging keuzes en bouwt de website. Je krijgt dan ook toegang tot het digitale inschrijfformulier.
 • Het is niet mogelijk om een website te laten bouwen door Exact.
Vergelijkingstabel

Op welke manier kunnen we jou van dienst zijn? Laten we het bespreken.

Vertrouwd door meer dan 1700 organisaties

VNV
Buitenveldert
Supportersclub Vitesse
HMHC
TC IJburg
HSV Groot
PEC Zwolle
Almere '81
BVV Barendrecht
Conventus ’03
VV Schaesberg

Elke organisatie is anders,
maar bij ons vind je alles wat je nodig hebt

Sneller betaald krijgen

Gebruik diverse communicatiekanalen, bereik iedereen en ontvang de betalingen sneller.

Tijdsbesparing

Verstuur geautomatiseerde betaalverzoeken en herinneringen en houd tijd over.

Overzicht

Volg via het dashboard de voortgang van je inning en houd zicht op je inkomsten.

Jouw eigen stijl

Stuur berichten in de stijl van je organisatie, herkenbaar en vertrouwd voor je leden.

Jij houdt toch ook het liefst tijd over
bij het innen van gelden?

Vraag vrijblijvend een productdemonstratie aan en ontdek waarom
ruim 1.700 gebruikers je al met succes zijn voorgegaan!

Vul het beveiligde formulier in zodat we binnen één werkdag contact met je op kunnen nemen om je wensen te bespreken. Tijdens de vrijblijvende demo zie je direct hoeveel tijd je kunt besparen met onze oplossing.

 • Bespaar tot 90% van je tijd bij het innen van gelden
 • Te gebruiken i.c.m. elke ledenadministratie
 • Alles in één overzichtelijk systeem
 • Meer gemak én service voor de leden
 • Ruim 10 jaar ervaring

Direct contact? Bel dan naar 085 760 6666.

Onze gebruikers geven ons gemiddeld een:
8,4
Foto van Gerrit Jan Steenbergen - Supportersvereniging Vitesse
“Met ClubCollect zijn we klaar voor de AVG, en hebben we een sterke partner gevonden die ons helpt bij het organiseren van onze ledenadministratie en bij het innen van lidgelden!”

Gerrit-Jan Steenbergen

Supportersvereniging Vitesse

Disclaimer: De informatie op deze vergelijkingspagina is gebaseerd op publiekelijk beschikbare gegevens, verkregen via de websites van de vergeleken producten. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kan het voorkomen dat deze pagina fouten of onjuistheden bevat. Mocht u dit constateren, laat het ons dan weten, dan kunnen wij dit aanpassen.
Voor het laatst bijgewerkt op: 4 juli 2023