Ledenadministratie

Veilig en slim lidgegevens beheren

Met onze ledenadministratie houd je controle en overzicht, en zorg je er bovendien voor dat je altijd een up-to-date ledenbestand hebt. Zo versterk je de binding met leden, en breng je de club tot leven.

Presentatie aanvragen Neem contact op

Beheer gebruikers en rechten

Ken aan elke gebruiker de juiste rechten toe. Hiermee geef je, of beperk je juist, zijn toegang tot bepaalde functies. Zodat iedereen blijft doen waar hij goed in is.

 • Toegang tot 10 gebruikers
 • AVG-veilige gegevensbeheer en -verwerking

Persoonsgegevens organiseren

Door persoonsgegevens te organiseren en te labelen, maak je gemakkelijk onderscheid in doelgroepen. Zo bereik je in een paar klikken precies de gewenste groep leden.

 • Abonnementen en labels toekennen
  Maak abonnementen aan om typen lidmaatschappen te onderscheiden. Wanneer je labels toekent, filter je leden snel op activiteit of eigenschappen.
 • Uitgebreide zoekfunctie
  Combineer de zoekfunctie en een filter om gericht leden te vinden. Maak van elke groep, bestand of persoon een export. Zo houd je gegevens altijd bij de hand.
 • Eigen gegevens importeren
  Je huidige ledenbestand wordt door ons eenvoudig geïmporteerd in ClubBase, zodat je geen handmatig werk hoeft te verrichten.

Communiceer professioneel én persoonlijk

Informeer leden en betrokkenen over de gang van zaken in de club. Zo creëer je overzicht en versterk je de binding met leden.

 • MailChimp integratie
  Door een integratie met MailChimp selecteer je de gegevens die je nodig hebt, direct vanuit ClubBase ledenadministratie.
 • Mailen vanuit ClubBase
  Beantwoord persoonlijke e-mails direct vanuit het systeem. Verstuur e-mails naar individuen of naar groepen.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Ontvang een gratis ClubCollect demonstratie.