Werk slimmer met ClubBase. Dé krachtige basis voor ledenbeheer van jouw organisatie.

Transformeer je ledenadministratie met de ijzersterke basis van ClubBase. Bespaar tijd door automatisering van taken. Gebruiksvriendelijk voor beheerders en leden. Altijd en overal toegankelijk en makkelijk overdraagbaar.

Vraag demo aan Ontvang meer info
Vertrouwd door meer dan 1700 organisaties
VNV
Buitenveldert
Supportersclub Vitesse
HMHC
TC IJburg
HSV Groot
PEC Zwolle
Almere '81
BVV Barendrecht
Conventus ’03
VV Schaesberg

Een vliegende start met het geïntegreerde inschrijfformulier

Met het online inschrijfformulier van ClubBase ontvang je nieuwe aanmeldingen direct in je ledenadministratie, wel zo makkelijk!

 • Richt je inschrijfformulier zelf in met vrije velden
 • Plaats het inschrijfformulier op je website
 • Automatisch bericht van nieuwe aanmeldingen
 • Leden kunnen direct het abonnement kiezen
Vraag demo aan

Met het ledenadministratiesysteem van ClubCollect is alles van a tot z geregeld. Dit begint bij het inschrijfformulier voor nieuwe leden wat gekoppeld is aan het ledenadministratiesysteem. Dit inschrijfformulier is helemaal naar wens aan te passen. Zo zijn er standaardvelden die je kunt kiezen, maar is er ook de optie om eigen velden toe te voegen. Verder kan het lid direct het gewenste abonnement kiezen. Ook kun je ervoor kiezen om direct een betaalmogelijkheid aan het inschrijfformulier te koppelen. Hierdoor betaalt het lid direct bij inschrijving de kosten voor hun abonnement, een bedrag hiervan naar rato of bijvoorbeeld inschrijfkosten.

Elke aanmelding wordt direct in het ledenadministratiesysteem geregistreerd, waarna je een automatisch bericht ontvangt van deze nieuwe aanmelding. Vervolgens kun je in het ledenadministratiesysteem deze nieuwe aanmelding(en) goedkeuren, zodat het lid wordt opgenomen in het overzicht in de ledenadministratie. Bij deze goedkeuring kan een automatische e-mail ter bevestiging worden gestuurd.

ClubBase, compleet met inschrijfformulier
Groepeer leden gemakkelijk met behulp van labels

Je ledenbeheer gestroomlijnd

Met ClubBase beschik je over krachtige zoek- en filtermogelijkheden. Zo vind je altijd waar je naar op zoek bent.

 • Groepeer leden gemakkelijk met behulp van labels
 • Bundel communicatie en facturen door gezinsleden aan elkaar te koppelen
 • Altijd up-to-date gegevens, leden kunnen zelf de persoonlijke gegevens bijwerken
 • Samenwerken met meerdere gebruikers in jouw eigen omgeving
Vraag demo aan

In het ledenadministratiesysteem wil je alles zo overzichtelijk mogelijk houden. Door te werken met labels, kun je de leden eenvoudig groeperen. Deze labels kun je automatisch via het inschrijfformulier of handmatig aan (meerdere) leden toewijzen via het ledenoverzicht. Je kunt door gebruik te maken van de uitgebreide filtermogelijkheden van de ledenadministratie eenvoudig de door jou gewenste groep naar voren halen. Deze subgroepen kun je vervolgens eenvoudig direct een mail sturen, abonnementen toekennen of nieuwe labels toewijzen.

In de ledenadministratie van ClubCollect kun je ook gezinnen vormen. Hiermee koppel je zowel communicatie als facturen, zodat elk gezin een verzamelfactuur krijgt. Dit maakt het een stuk prettiger voor de leden. Verder kunnen leden zelf hun persoonlijke gegevens bijwerken door in te loggen op hun persoonlijke pagina. Klopt er iets niet, kunnen ze dit wijzigen, wat ook weer automatisch wordt doorgevoerd in de ledenadministratie. Op deze manier zijn alle gegevens up-to-date en wordt de communicatie een stuk eenvoudiger.

Ook kun je met meerdere gebruikers samenwerken in jullie eigen omgeving van het ledenadministratiesysteem. Je kunt zelf gebruikers toevoegen en deze ook (beperkte) rechten geven. Zo kun je kiezen uit Super User, Standaardgebruiker, Penningmeester, Ledenadministrateur en Communicatiebeheerder. Ook kun je gebruikers toegang geven tot een selecte groep in het ledenbestand, gebaseerd op labels. De software van de ledenadministratie is een cloud-based software, wat inhoudt dat je overal ter wereld toegang hebt tot deze software. Hierdoor wordt het beheren van jouw ledenadministratie met meerdere gebruikers een stuk gemakkelijker.

Blijf in contact en houd leden betrokken

Verbind met je leden en houd ze via e-mail of nieuwsbrief op de hoogte.

 • Stuur eenvoudig berichten via e-mail naar alle, of een specifieke groep leden
 • Maak en verstuur je eigen nieuwsbrief met ondersteuning voor HTML templates
 • Liever via MailChimp? ClubBase is voorzien van een MailChimp export, zo kan je gelijk door
Vraag demo aan

Vanuit de ledenadministratie kun je eenvoudig berichten per e-mail sturen naar alle leden, een beperkte groep of een individueel lid. De gestuurde berichten worden ook per persoon opgeslagen in het ledenadministratiesysteem, dus je kan altijd teruglezen wat je gestuurd hebt. Verder kun je eenvoudig een nieuwsbrief maken en versturen via deze e-mailfunctie. Gebruik een HTML-template om je nieuwsbrief altijd met je eigen ontwerp, kleuren en logo te versturen. Als je liever met MailChimp wilt werken, kun je vanuit het ledenadministratiesysteem eenvoudig een MailChimp-export maken. Zo kan je gelijk door met het versturen van je nieuwsbrief.

Communiceer via e-mail en nieuwsbrief
Behaal een hoger inningspercentage door diverse betaalmethoden aan te bieden

Inning geïntegreerd

ClubBase facturatie is krachtig, gemakkelijk in gebruik en gemaakt voor diverse toepassingen. Geef leden meer vrijheid door het aanbieden van meerdere betaalmogelijkheden of kies zelf welke mogelijkheden je toestaat.

 • Eenvoudig je inningsvoorkeuren instellen
 • Abonnementen automatisch innen
 • Facturen pas je eenvoudig aan
 • Combineer gezinsfacturen tot één combinatiefactuur
 • Verhoog je totale inningspercentage door het aanbieden van meerdere betaalmethoden, zoals gespreid betalen, voor je leden.
Vraag demo aan

Vanuit het ledenadministratiesysteem kun je eenvoudig aan de gang gaan met het innen van contributie. Je stelt als eerste jouw voorkeuren voor de contributie-inning in. Denk hierbij aan het aanbieden van termijnen, automatische herinneringen en op welke manier de leden kunnen betalen (automatische incasso, iDEAL etc.). Door het aanbieden van verschillende betaalmogelijkheden, verhoog je het totale inningspercentage. Met onze terugkerende abonnementen kun je eenvoudig doorlopend, maandelijks of jaarlijks factureren.

Eventuele wijzigingen in de factuur, bijvoorbeeld een verhoging of een korting toepassen, kan je eenvoudig in het ledenadministratiesysteem doorvoeren. Maak je gebruik van de gezinnen-functie, dan worden alle gezinsfacturen gecombineerd tot één factuur. Voor het lid een stuk prettiger als zij alle openstaande bedragen in één keer kunnen betalen.

Veiligheid boven alles

ClubBase is ontworpen met veiligheid van jouw gegevens voorop. Daarom is onze software voorzien van diverse beveiligingstechnieken en werken we de deze steeds bij om jouw gegevens veilig te houden.

Vraag demo aan

De software van onze ledenadministratie wordt voortdurend gecheckt op veiligheid. Verder maken we gebruik van een versleutelde verbinding voorzien van encryptie. Naast dat het ledenadministratiesysteem continu gecheckt wordt op veiligheid, is het ook voorzien van meerdere beveiligingscertificaten. Door deze Europese beveiligingscertificaten is het ledenadministratiesysteem volledig AVG-proof. Hiermee voldoe je direct aan de voorwaarden die de overheid stelt met betrekking tot het opslaan van lidgegevens. Simpel gezegd: met het ledenadministratiesysteem van ClubCollect zijn al jouw gegevens veilig!

Werk veilig en zorgeloos

Een passende prijs voor jouw organisatie

Een maandelijks abonnement zonder opstartkosten. Betaal per gebruik voor betalingen en communicatie.

Standaard
+ Ledenadministratie

0,17 per lid, per maand
(+ gebruikskosten )
 
Online betalingen via iDEAL, VISA, MasterCard & PayPal
Betaalverzoeken en herinneringen voor vorderingen
Communicatie via email, SMS, Whatsapp en/of brief
Aanbevolen

Plus
+ Ledenadministratie

0,25 per lid, per maand
(+ gebruikskosten )
Alles van Standaard én:
Geen extra kosten voor termijnbetalingen, storneringen en late betaling boetes
Korting op de transactiekosten
Jaarlijkse review met accountmanager

Psst...

Een gratis extraatje van ons.

Bij elk pakket krijg je onze Forms module.

Hiermee maak je in een handomdraai aanmeldformulieren,
verkoop je tickets of producten en zet je zo een crowdfundingsactie op.

Allemaal binnen één systeem, handig hé!
We laten je het graag zien tijdens een vrijblijvende demo.

Vraag demo aan